Roosvicee Vruchtenvitaal laxo › Real Dutch Food
Je e-mail wordt gebruikt voor het opslaan van je bestelling en verlaten winkelwagen mail / Your e-mail is used for saving your order and an abandoned shopping cart mail.
Actie-€2
Roosvicee Vruchtenvitaal laxo

Roosvicee laxo fruitkracht

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Sku: 185

Uitverkocht

Categorieën : Siropen

Productinformatie

Beschrijving

Vruch­ten­si­roop met toe­ge­voeg­de vi­ta­mi­ne C. Roos­vi­cee Laxo Fruit­Kracht 0,5 Li­ter. Met al het goe­de van de pruim Be­vat geen kunst­ma­ti­ge geur- en smaak­stof­fen en geen zoet- en kleur­stof­fen Roos­vi­cee Laxo is een vruch­ten­si­roop dat al het goe­de van de pruim be­vat. Door­dat ze lek­ker lang zijn ge­rijpt in de zon, heb­ben de prui­men van na­tu­re een heer­lij­ke, zoe­te smaak en zijn ze diep­paars van kleur. Roos­vi­cee Laxo is ge­maakt van de bes­te kwa­li­teit prui­men en on­ze ver­trouw­de ro­zen­bot­tels. Bo­ven­dien is het een bron van vi­ta­mi­ne C. Be­vat geen kunst­ma­ti­ge geur­stof­fen.

Inhoud en gewicht

0,5 Li­ter.

Ingrediënten

In­gre­di­ën­ten: Sui­ker, sap uit vruch­ten­sap­con­cen­traat 41% (pruim 25%, ro­zen­bot­tel, ro­de bes, fram­boos), glu­co­se-fruc­to­se­stroop, voe­dings­zuur (ci­troen­zuur), vi­ta­mi­ne C, con­ser­veer­mid­del (ka­li­um­s­or­baat).

Kenmerken

  • Forest Stewardship Council

Voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product.

Per 100 Milliliter. ADH*
* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
Waarvan verzadigd 0 g
Eiwitten 0,3 g
Waarvan suikers 69 g
Vitamine C 60 mg
Vet 0,1 g
Koolhydraten 70 g
Zout 0,01 g

Extra informatie

Gewicht 985 g
Brand

custom contents goes here