Nederlands English Chinese

Roosvicee laxo fruitkracht

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Roosvicee laxo fruitkracht

Merk: Roosvicee
Inhoud: 500 ml
985 gr (verzendgewicht)

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 6,89 ( Incl. BTW € 7,51 )
U ontvangt 7 punt(en).

Productinformatie

Beschrijving

Vruch­ten­si­roop met toe­ge­voeg­de vi­ta­mi­ne C. Roos­vi­cee Laxo Fruit­Kracht 0,5 Li­ter. Met al het goe­de van de pruim Be­vat geen kunst­ma­ti­ge geur- en smaak­stof­fen en geen zoet- en kleur­stof­fen Roos­vi­cee Laxo is een vruch­ten­si­roop dat al het goe­de van de pruim be­vat. Door­dat ze lek­ker lang zijn ge­rijpt in de zon, heb­ben de prui­men van na­tu­re een heer­lij­ke, zoe­te smaak en zijn ze diep­paars van kleur. Roos­vi­cee Laxo is ge­maakt van de bes­te kwa­li­teit prui­men en on­ze ver­trouw­de ro­zen­bot­tels. Bo­ven­dien is het een bron van vi­ta­mi­ne C. Be­vat geen kunst­ma­ti­ge geur­stof­fen.

Inhoud en gewicht

0,5 Li­ter.

Ingrediënten

In­gre­di­ën­ten: Sui­ker, sap uit vruch­ten­sap­con­cen­traat 41% (pruim 25%, ro­zen­bot­tel, ro­de bes, fram­boos), glu­co­se-fruc­to­se­stroop, voe­dings­zuur (ci­troen­zuur), vi­ta­mi­ne C, con­ser­veer­mid­del (ka­li­um­s­or­baat).

Kenmerken

  • Forest Stewardship Council

Voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product.

 Per 100 Milliliter.ADH*
* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
Waarvan verzadigd 0 g  
Eiwitten 0,3 g  
Waarvan suikers 69 g  
Vitamine C 60 mg  
Vet 0,1 g  
Koolhydraten 70 g  
Zout 0,01 g  

Over productinformatie

Bij Real Duth Food doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo up-to-date mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

  • Bij 5 stuks betaalt u: € 6,55
    5% staffelkorting
  • Bij 10 stuks betaalt u: € 6,20
    10% staffelkorting
google-site-verification: google0047f61c81a0ec00.html