Nederlands English Chinese

Roosvicee Ferro ijzerhoudend

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Roosvicee Ferro ijzerhoudend

Merk: Roosvicee
Inhoud: 500 ml
985 gr (verzendgewicht)

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 5,65 ( Incl. BTW € 6,16 )
U ontvangt 6 punt(en).

Productinformatie

Beschrijving

Vruch­ten­si­roop met toe­ge­voeg­de ij­zer en vi­ta­mi­ne C. Roos­vi­cee Fruit­kracht Fer­ro 0,5 Li­ter. Bron van ij­zer Be­vat geen kunst­ma­ti­ge zoet-, kleur-, geur- en smaak­stof­fen Ex­tra ij­zer Ij­zer is voor ie­der­een een be­lang­rijk mi­ne­raal maar met na­me tij­dens de zwan­ger­schap, tij­dens de borst­voe­ding en voor ve­ge­ta­ri­ërs. Aan Roos­vi­cee Fer­ro wordt fer­rog­lu­co­naat toe­ge­voegd, een ij­zer dat snel in het bloed wordt op­ge­no­men. Bo­ven­dien wordt er aan Roos­vi­cee Fer­ro vi­ta­mi­ne C toe­ge­voegd, wat be­lang­rijk is voor een goe­de ij­zer­op­na­me. Met Roos­vi­cee Fer­ro krijg je op een mak­ke­lij­ke ma­nier je ex­tra ij­zer bin­nen. Roos­vi­cee Fer­ro is ge­maakt van de bes­te kwa­li­teit fruit en on­ze ver­trouw­de ro­zen­bot­tels. Be­vat geen kunst­ma­ti­ge geur­stof­fen.

Inhoud en gewicht

0,5 Li­ter.

Ingrediënten

In­gre­di­ën­ten: Sui­ker, sap uit vruch­ten­sap­con­cen­traat 37% (to­maat, ro­zen­bot­tel 10%, ro­de bes 2%, fram­boos 1,5%), glu­co­se-fruc­to­se­stroop, fer­rog­lu­co­naat, voe­dings­zuur (ci­troen­zuur), vi­ta­mi­ne C, con­ser­veer­mid­del (ka­li­um­s­or­baat).

Kenmerken

  • Forest Stewardship Council

Voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product.

 Per 100 Milliliter.ADH*
* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
Waarvan verzadigd 0 g  
Eiwitten 0,3 g  
Waarvan suikers 68 g  
Vitamine C 80 mg  
IJzer 100 mg  
Vet 0 g  
Koolhydraten 69 g  
Zout 0,03 g

Over productinformatie

Bij Real Duth Food doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo up-to-date mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

  • Bij 5 stuks betaalt u: € 5,37
    5% staffelkorting
  • Bij 10 stuks betaalt u: € 5,09
    10% staffelkorting
google-site-verification: google0047f61c81a0ec00.html