Nederlands English Chinese

Roosvicee low-cal Fruitkracht

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Roosvicee low-cal Fruitkracht

Merk: Roosvicee
Inhoud: 500 ml
985 gr (verzendgewicht)

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 6,89 ( Incl. BTW € 7,51 )
U ontvangt 7 punt(en).

Productinformatie

Beschrijving

Vruch­ten­si­roop met zoet­stof­fen en toe­ge­voeg­de vi­ta­mi­ne C. Roos­vi­cee Low-Cal Fruit­kracht 0,5 L. Vruch­ten­mix zon­der toe­ge­voeg­de sui­kers Be­vat geen kunst­ma­ti­ge kleur-, geur- en smaak­stof­fen Roos­vi­cee Low-cal Vruch­ten­mix is een lek­ke­re vruch­ten­si­roop met wei­nig ca­lo­rie­ën om­dat er geen sui­ker aan toe is ge­voegd.* Roos­vi­cee Low-cal Vruch­ten­mix is ge­maakt van de bes­te kwa­li­teit fruit en on­ze ver­trouw­de ro­zen­bot­tels. Bo­ven­dien is het een bron van vi­ta­mi­ne C. Roos­vi­cee en de ro­zen­bot­tel zijn on­los­ma­ke­lijk met el­kaar ver­bon­den. Roos­vi­cee dankt zijn be­staans­recht aan de­ze vrucht en koes­tert hem in al zijn pro­duc­ten. *Be­vat van na­tu­re aan­we­zi­ge sui­kers. Be­vat geen kunst­ma­ti­ge kleur-, geur- en smaak­stof­fen Met zoet­stof­fen.

Inhoud en gewicht

0,5 Li­ter.

Ingrediënten

In­gre­di­ën­ten: Sor­bi­tol­stroop, sap uit vruch­ten­sap­con­cen­traat 37% (to­maat, ro­zen­bot­tel, vlier­bes, ro­de bes, fram­boos), wa­ter, ge­mo­di­fi­ceerd zet­meel, voe­dings­zuur (ci­troen­zuur), vi­ta­mi­ne C, zoet­stof (sa­cha­ri­ne), con­ser­veer­mid­del (ka­li­um­s­or­baat).

Kenmerken

  • Forest Stewardship Council
  • Geen toegevoegde suikers

Voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product.

 Per 100 Milliliter.ADH*
* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
Waarvan verzadigd 0,02 g  
Eiwitten 0,3 g  
Waarvan suikers 1 g  
Natrium 0,02 g  
Vet 0,1 g  
Koolhydraten 32 g  
Waarvan polyolen 28 g  
Voedingsvezel 0,4 g  

Over productinformatie

Bij Real Duth Food doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo up-to-date mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

  • Bij 5 stuks betaalt u: € 6,55
    5% staffelkorting
  • Bij 10 stuks betaalt u: € 6,20
    10% staffelkorting
google-site-verification: google0047f61c81a0ec00.html