Nederlands English Chinese

old amsterdam kaas

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Old Amsterdam

Merk: Old Amsterdam
Inhoud: 450 gr
510 gr (verzendgewicht)

Het verhaal van Old Amsterdam is een van passie en toewijding. Het is vol van karakter en dat proef je!

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 13,25 ( Incl. BTW € 14,44 )
U ontvangt 14 punt(en).

De geschiedenis van Old Amsterdam

Het verhaal van Old Amsterdam begint in 1800, toen de zoektocht naar een authentieke en rijke smaak van het verleden leidde tot een van de meest geliefde kaasproducten ooit. Toen de familie Westland niet langer meer hun brood kon verdienen met alleen vissen, zijn ze op zoek gegaan naar nieuwe manieren om geld te verdienen. Zo vonden ze een nieuwe passie: kaas! Meneer Westland had een duidelijke missie: hij wilde een soort kaas op de markt brengen, die net zo lekker smaakte als de oude kaas die zijn moeder altijd meenam uit de Jordaan in Amsterdam. Die kaas was hartig met net genoeg zoetigheid en bovenal heerlijk zacht en romig.

Een goed bewaard geheim

Meneer Westland begon te experimenten met zijn eigen recepten. Het bleek echter moeilijk te zijn om de smaak en de kwaliteit precies goed te krijgen. Maar de familie gaf niet op. Ze bleven proberen en uiteindelijk na jaren van volharding, ontdekten ze eindelijk wat er nodig was om de kaas te maken waar we nu allemaal zo veel van houden. Echter het exacte recept is een goed bewaard familiegeheim.

Internationale prijzen

Old Amsterdam werd officieel geïntroduceerd in Nederland in 1985. De kaas werd onmiddellijk een succes zowel in Nederland als over de rest van de wereld. De kaas ontvangt vele internationale prijzen.

Koop Old Amsterdam online

Ook al kunnen bekende Nederlandse kaasmerken in het buitenland gekocht worden, ze hebben nooit dezelfde kwaliteit als de originele Nederlandse kazen. Ze missen namelijk de unieke smaak. Het is dan ook geen wonder dat Nederlanders die in het buitenland wonen de Nederlandse kazen zoveel missen. Old Amsterdam is één van onze meest populaire kazen die wereldwijd verstuurd worden. De waarheid is dat niet alleen Nederlanders hunkeren naar deze kaas, maar mensen over de hele wereld zijn verliefd geworden op Old Amsterdam. Gelukkig voor jullie stuurt Real Dutch Food graag Old Amsterdam op naar jou, waar je ook woont in de wereld. 

Over productinformatie

Bij Real Duth Food doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo up-to-date mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

  • Bij 5 stuks betaalt u: € 12,59
    5% staffelkorting
  • Bij 10 stuks betaalt u: € 11,93
    10% staffelkorting
google-site-verification: google0047f61c81a0ec00.html