Nederlands English Chinese

Nieuw: de Real Dutch Food GIFTCARD. Leuk om te krijgen of om cadeau te doen.


Klantenservice

Bij Real Dutch Food bestel je typisch Nederlandse producten die we vervolgens wereldwijd verzenden. Hieronder vind je algemene informatie over bestellen, verzenden en andere veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op: 

Real Dutch Food
Lennondreef 8
5012AT Tilburg
Nederland

info@realdutchfood.com of gebruik het contactformulier

Je ontvangt binnen 24 uur een reactie!  

Veelgestelde vragen over verzending


Naar welke landen verzenden jullie? 

Wij verzenden naar alle landen wereldwijd. Wel zijn er een aantal landen die voorwaarden stellen aan de levering van levensmiddelen. Bekijk het overzicht van beperkingen voor enkele landen. Twijfel je of het is toegestaan is om bepaalde artikelen te mogen ontvangen vanuit het buitenland, dan adviseren wij altijd contact op te nemen met het lokale douanekantoor. 

Wat zijn de verzendkosten? 

Onze verzendkosten zijn zo laag mogelijk. Wij verdienen hier niet op. Klik hier voor een overzicht van de verzendkosten per land. De verzendkosten zijn nu extra scherp. Dankzij contractkorting bij PostNL en andere pakketvervoerders kunnen we de pakketten voor je verzenden met de voor jou voordeligste service. Dit kan voor het ene land PostNL zijn en voor een ander land een andere vervoerder. Alle pakketten die we verzenden mogen maximaal 20 kg wegen. Als je meer dan 20 kg bestelt wordt er een nieuw pakket gemaakt. Dit ter voorkoming van breuk.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden? 

We verzenden 2 keer per week de bestellingen. Omdat we alles zo vers mogelijk naar u willen verzenden wordt  bijna alles vers voor u besteld. We hanteren een verwerkings termjn van 3-5 werkdagen voor uw bestelling.

Komt mijn bestelling door de douane buiten de EU? 

Er bestaat de mogelijkheid dat je pakket bij aankomst in het land van bestemming onderworpen wordt aan BTW en/of invoerrechten. Deze kosten zijn voor jou als klant (importeur). Wij hebben hier helaas geen controle over. Invoerbepalingen verschillen per land en zijn voortdurend aan verandering onderhevig. Controleer daarom eerst bij je lokale douanekantoor of er beperkingen gelden. 

Meer veelgestelde vragen

Bekijk hier de antwoorden op meer veelgestelde vragen. Selecteer een onderwerp: 

google-site-verification: google0047f61c81a0ec00.html