Nederlands English Chinese

Nieuw: de Real Dutch Food GIFTCARD. Leuk om te krijgen of om cadeau te doen.


Heeft Real Dutch Food een partnerprogramma?

Partnerprogramma Real Dutch Food

 

Doe mee met ons Partnerprogramma!                

Heb je een goed bezochte website? En je wilt iets extra's aan je klanten / bezoekers bieden en ook nog geld verdienen? Dat kan met ons partnerprogramma! Plaats onze artikelen of banners op je site en ontvang 8.5% (excl. verzendkosten en BTW) commisie over elke gedane verkoop!

Het Partnerprogramma is een eenvoudige manier om onze producten via je site te verkopen. Verkoop, verwerking, verzending en facturering van bestellingen nemen wij voor onze rekening. Het enige wat je hoeft te doen is het plaatsen van een link op jouw site. Vervolgens registreren wij de artikelen die via jouw site verkocht zijn. Bij elke bestelling door een klant die via jouw site is aangebracht krijg je per e-mail een bevestiging.
Wat zijn de voordelen?

* Snelle implementatie
* Je kunt direct linken naar artikelgroepen die voor jouw site relevant zijn! Je kunt op deze manier linken naar elk produkt op onze site en 8.5% commissie ontvangen.
* Uitbetaling per maand of wanneer er € 25 is verdiend.
* Inlog mogelijkheid om je verkopen te bekijken!

Hoe meld ik me aan?

Voor ons partnerprogramma werken wij samen met Affilinet. Affilinet doet administratieve afhandeling en uitbetaling van het partnerprogramma. Hier kun je je aanmelden en meteen starten met verkopen.


Click hier om je aan te melden

 

  • Download links
  • Als je je hebt aangemeld kun je links op je site gaan toevoegen. Links zijn in alle mogelijke variaties te gebruiken en aan te passen
  • Je kunt ook gebruik maken van onze productfeed. Het hele assortiment is beschikbaar als XML-feed gerangschikt op productgroepen zowel in het Nederlands als in het Engels


Voordelen

* Veel hogere conversie dan bij links dus meer omzet!
* Extra content voor je site.

Terug naar onderwerpen
google-site-verification: google0047f61c81a0ec00.html