Nederlands English Chinese

Nieuw: de Real Dutch Food GIFTCARD. Leuk om te krijgen of om cadeau te doen.


Over ons

Realdutchfood.com is een onderneming die in 2006 in Tilburg is opgericht en werd geleid door 2 ondernemers die beiden uit de supermarktbranche in Nederland komen. In oktober 2008 zijn we wegens ruimte gebrek verhuisd naar Udenhout waar we werkten in een pand van 30 m². 12 augustus 2009 zijn we wederom  verhuisd naar een mooi groot pand van 140 m² in Tilburg. Hier kunnen we al onze klanten nog beter van dienst zijn. Per mei 2012 heeft een van de eigenaren Real Dutch Food verlaten en is het een familie bedrijf geworden.


Realdutchfood.com heeft een zeer ruim assortiment. Met zo'n 3200 artikelen kunt u altijd een goede keuze maken.
Het grootste deel is hoofdzakelijk Nederlandse levensmiddelen. Daarnaast bieden we ook non-food artikelen zoals tijdschriften, boeken, cd's en poffertjespannen aan.
We hebben ongeveer 250 artikelen  van ons assortiment op voorraad staan. Het merendeel wordt vers ingekocht nadat de bestellingen zijn binnen gekomen. Daarom duurt het gemiddeld 2-4 werkdagen voordat een bestelling naar u wordt verzonden.
 
Realdutchfood.com richt zich vooral op de doelgroep Nederlanders die zich over de landsgrenzen hebben gevestigd. Uit onderzoek is gebleken dat vele "Hollanders in den vreemde" de typisch Nederlandse producten niet kunnen missen. In deze behoefte willen wij voorzien.

We weten hoe duur het is om Nederlandse producten te importeren vanuit Nederland. Wij Nederlanders letten graag op de kleintjes en daarom hebben we elke week zeer scherpe aanbiedingen voor u geselecteerd. Ook de verzendkosten proberen wij zo scherp mogelijk neer te zetten.

Realdutchfood.com is erop gericht het u 100% naar de zin te maken. Vandaar dat u bij ons de meeste keus heeft en kunt rekenen op een persoonlijke en vriendelijke service. Realdutchfood.com hanteert daarom ook, de volgende vijf pijlers:

* De internetsupermarkt met het grootste assortiment: 3200 artikelen
* Gegarandeerd scherpe prijzen.
* Veilig en bescherming van uw privacy.
* Uw wensen centraal.
* Alles per stuk te bestellen.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Contactinformatie


Real Dutch Food
postbus 2254
5001 CG Tilburg
The Netherlands

info@realdutchfood.com

BTW nummer: 8157.10.318.B01
KvK-nummer: 18082763

ING rekeningnummer: 4383946 t.n.v. RDF-websites

BIC code: INGBNL2A
IBAN: NL91 INGB 0004383946

Privacy Policy

Realdutchfood.com Privacy Policy

Realdutchfood.com respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Realdutchfood.com zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling (denk daarbij aan PostNL)

Realdutchfood.com gebruikt de verzamelde gegevens van haar klanten voor de volgende doeleinden:

* Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
* Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. U voert bij de adresgegevens in dat u op de hoogte gehouden wilt worden door middel van een nieuwsbrief.
* Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Realdutchfood.com verkoopt uw gegevens niet.
Realdutchfood.com zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Wij en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Dit zal ook met alle zorg gebeuren.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Realdutchfood.com.
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Wanneer u een bestelling plaatst bij Realdutchfood.com wordt gebruik gemaakt van één van de beste technieken. Wij zullen ons best doen om zoveel mogelijk te waarborgen dat de sites virusvrij zijn en blijven.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Realdutchfood.com dan kunt u een e-mail sturen naar info@realdutchfood.com. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Kan ik me aanmelden voor een nieuwsbrief?

U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Realdutchfood.com. U moet dan uw naam en e-mailadres achterlaten. U wordt dan op de hoogte gehouden van alle aanbiedingen van Real Dutch Food. Elke twee weken krijgt u onze nieuwsbrief in uw mailbox die boordevol staat met aanbiedingen..

Terug naar onderwerpen
google-site-verification: google0047f61c81a0ec00.html