Nederlands English Chinese

De Ruijter Vlokken puur

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

De Ruijter Vlokken puur

Merk: De Ruijter
Inhoud: 300 gr
350 gr (verzendgewicht)

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 3,79 ( Incl. BTW € 4,13 )
U ontvangt 4 punt(en).

Productinformatie

Beschrijving

Cho­co­la­de­vlok­ken. De Ruij­ter Cho­co­la­de­vlok­ken Puur 300 g. Met De Ruij­ter kunt u el­ke dag ge­nie­ten van een breed as­sor­ti­ment sma­ke­lij­ke pro­duc­ten. Cho­co­la­de­vlok­ken Melk en Puur Cho­co­la­de­ha­gel Melk en Puur Vruch­ten­ha­gel Anijs­ha­gel Vlok­feest Ge­stamp­te Muis­jes Ro­se en Wit­te Muis­jes Blau­we en Wit­te Muis­jes UTZ Cer­ti­fied ca­cao - Door de in­koop van UTZ ge­cer­ti­fi­ceer­de ca­cao, steunt De Ruij­ter duur­za­me ca­ca­o­teelt. www.der­uij­ter.nl De cho­co­la­de­vlok­ken van De Ruij­ter be­staan al sinds 1955! 60 jaar vlok­ken Wist u dat De Ruij­ter eerst vlok­ken op de markt bracht en twee jaar la­ter pas cho­co­la­de­ha­gel? Door de ja­ren heen heb­ben we ver­schil­len­de smaak­va­ri­an­ten ge­had. Zo kwam in 1980 bij­voor­beeld de va­ri­ant Tof­fee-Feest op de markt en in 1995 de va­ri­ant Ba­naan-Feest. De meest re­cen­te in­tro­duc­tie van de Roy­a­le Vlok­ken: roy­aal in ca­cao en dub­bel zo dik.

Inhoud en gewicht

300 Gram. 20 por­tie(s).

Ingrediënten

In­gre­di­ën­ten: Sui­ker, ma­ge­re ca­cao, ca­cao­bo­ter, dex­tro­se, emul­ga­tor (so­ja­le­ci­thi­ne), aro­ma, Ten min­ste 32% ca­cao­be­stand­de­len._x000D_ _x000D_ Kan spo­ren van melk be­vat­ten.

Allergie-informatie

Be­vat so­ja.

Kenmerken

  • UTZ gecertificeerd

Voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product.

 Per 100 Gram.ADH*
* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
Energie 1854 kJ  
Waarvan verzadigd 9,5 g  
Eiwitten 5,2 g  
Waarvan suikers 63 g  
Vet 16 g  
Koolhydraten 66 g  
Zout 0,01 g  
Energie 443 kcal  

Over productinformatie

Bij Real Duth Food doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo up-to-date mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

  • Bij 5 stuks betaalt u: € 3,60
    5% staffelkorting
  • Bij 10 stuks betaalt u: € 3,41
    10% staffelkorting
google-site-verification: google0047f61c81a0ec00.html