Nederlands English Chinese

De Ruijter Muisjes gestampt

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

De Ruijter Muisjes gestampt

Merk: De Ruijter
Inhoud: 230 gr
280 gr (verzendgewicht)

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 2,39 ( Incl. BTW € 2,61 )
U ontvangt 3 punt(en).

Productinformatie

Beschrijving

Ge­stamp­te ge­sui­ker­de anijs­zaad­jes. De Ruij­ter Ge­stamp­te Muis­jes 230 g. Fees­te­lij­ke tra­di­tie sinds 1860 Al ruim an­der­hal­ve eeuw is Ko­nink­lij­ke De Ruij­ter dé brood­ver­sier­der van Ne­der­land. Een stuk­je ge­schie­de­nis waar we trots op zijn. 1860 C.R. de Ruij­ter opent een ban­ket­bak­ke­rij in Baarn en start de pro­duc­tie en ver­koop van ge­boor­te­muis­jes. 1883 Be­noe­ming tot hof­le­ve­ran­cier door prins Wil­lem III. Een aan­tal ou­de­re da­mes brach­ten De Ruij­ter al snel op het idee om de muis­jes, die zij te hard von­den voor hun ge­bit, in een vij­zel fijn te ma­ken. 1985 P. De Ruij­ter & Zn. ont­vangt het pre­di­kaat 'Ko­nink­lijk'. 2003 Ook de ge­boor­te van prin­ses Ama­lia is ge­vierd met Oran­je Muis­jes. 2010 De Ruij­ter be­staat 150 jaar. Meer we­ten? Kijk op www.der­uij­ter.nl Met De Ruij­ter kunt u el­ke dag ge­nie­ten van een breed as­sor­ti­ment sma­ke­lij­ke pro­duc­ten. Cho­co­la­de­vlok­ken Melk en Puur Cho­co­la­de­ha­gel Melk en Puur Vruch­ten­ha­gel Anijs­ha­gel Vlok­feest Ge­stamp­te Muis­jes Ro­se en Wit­te Muis­jes Blau­we en Wit­te Muis­jes.

Inhoud en gewicht

230 Gram. 38 por­tie(s).

Ingrediënten

In­gre­di­ën­ten: Sui­ker, anijs­zaad, tar­we­zet­meel, glu­co­se­stroop, aro­ma, kleur­stof­fen (kar­mijn, in­di­go­ti­ne).

Allergie-informatie

Be­vat tar­we.

Voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product.

 Per 100 Gram.ADH*
* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
Energie 1684 kJ  
Waarvan verzadigd 0,2 g  
Eiwitten 2 g  
Waarvan suikers 79 g  
Vet 2,4 g  
Koolhydraten 92 g  
Zout 0,02 g  
Energie 397 kcal  

Over productinformatie

Bij Real Duth Food doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo up-to-date mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

  • Bij 5 stuks betaalt u: € 2,27
    5% staffelkorting
  • Bij 10 stuks betaalt u: € 2,15
    10% staffelkorting
google-site-verification: google0047f61c81a0ec00.html