Nederlands English Chinese

De Ruijter Chocolade hagel melk

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

De Ruijter Chocolade hagel melk

Merk: De Ruijter
Inhoud: 380 gr
450 gr (verzendgewicht)

Beschikbaarheid: In voorraad

Van: € 3,99

Voor: Excl. BTW: € 3,25 ( Incl. BTW € 3,54 )

U ontvangt 4 punt(en).

Productinformatie

Beschrijving

Melkchocoladeha­gelslag. De Ruij­ter Chocoladeha­gel Melk 400 g. Dit maakt on­ze ha­gel zo lek­ker: Aan ca­caobo­nen groei­en vruch­ten die rijp zijn wan­neer ze geel, oran­je kleu­ren. De bo­nen uit de­ze vruch­ten wor­den ge­droogd, ge­roos­terd en ver­ma­len tot een ca­caomassa. De­ze ca­caomassa wordt ge­mengd met de ove­ri­ge in­gre­di­ën­ten en ge­walst, ver­warmd en om­ge­roerd. Van het deeg wor­den lan­ge slier­ten ge­vormd, die tot ha­gel wor­den ge­sne­den. Goed ge­nie­ten. Want De Ruij­ter koopt 100% duur­za­me ca­coa voor zijn pro­duc­ten. UTZ-ge­cer­ti­fi­ceer­de boe­ren zijn ge­traind om hun vak­man­schap te ver­gro­ten, wat bij­draagt aan een ho­ge­re kwa­li­teit ca­cao en een be­te­re toe­komst voor de boer en zijn fa­mi­lie. Kijk voor meer in­for­ma­tie op www.der­uij­ter.nl Met De Ruij­ter kunt u el­ke dag ge­nie­ten van een breed as­sor­ti­ment sma­ke­lij­ke pro­duc­ten. Cho­co­la­de­vlok­ken Melk en Puur Chocoladeha­gel Melk en Puur Vruchtenha­gel Anijsha­gel Vlok­feest Ge­stamp­te Muis­jes Ro­se en Wit­te Muis­jes Blau­we en Wit­te Muis­jes.

Inhoud en gewicht

400 Gram. 26 por­tie(s).

Ingrediënten

In­gre­di­ën­ten: Sui­ker, ma­ge­re ca­cao, ca­caoboter, ma­ge­re melk­poe­der, lac­to­se, ge­frac­ti­o­neerd melk­vet (har­de frac­tie), emul­ga­tor (so­ja­le­ci­thi­ne), aro­ma, Ten min­ste 20% ca­caobestanddelen.

Allergie-informatie

Be­vat Lac­to­se. Be­vat Melk. Be­vat So­ja.

Kenmerken

  • UTZ gecertificeerd

Voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product.

 Per 100 Gram.ADH*
* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
Energie 1882 kJ  
Waarvan verzadigd 9,2 g  
Eiwitten 5,7 g  
Waarvan suikers 71 g  
Vet 15 g  
Koolhydraten 72 g  
Zout 0,12 g  
Energie 450 kcal  

Over productinformatie

Bij Real Duth Food doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo up-to-date mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

  • Bij 5 stuks betaalt u: € 3,79
    5% staffelkorting
  • Bij 10 stuks betaalt u: € 3,59
    10% staffelkorting
google-site-verification: google0047f61c81a0ec00.html