Nederlands English Chinese

Boodschappen uit Holland bestellen

Als je in het buitenland woont en de boodschappen uit Holland niet kunt missen, dan heeft Real Dutch Food voor jou de oplossing. Alle favoriete boodschappen uit Nederland kunnen namelijk gewoon besteld worden in onze webwinkel. In onze online supermarkt kun je een breed scala en allerlei producten terugvinden. Van Douwe Egberts koffie tot Calvé pindakaas en van De Ruijter vruchtenhagel tot Unox rookworsten. Alles is terug te vinden en te bestellen via onze webwinkel. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, pakken wij de boodschappen uit Holland voor je in en versturen deze naar het gewenste adres, waar ook ter wereld.

5 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Typisch Nederlandse producten, overal te bestellen

Real Dutch Food richt zich hoofdzakelijk op mensen die in het buitenland wonen en werken. Het komt maar al te vaak voor dat deze personen de boodschappen uit Holland ontzettend missen. Wij bieden dan ook graag de mogelijkheid om overal ter wereld jouw favoriete Nederlandse boodschappen te bestellen. We weten dat het lastig is om de Nederlandse producten in het buitenland te verkrijgen. Supermarkten in toeristische gebieden spelen hier wel eens op in, maar meestal is dit helaas niet het geval. Wij doen in elk geval graag voor jou de boodschappen, pakken het voor je in en dragen het over aan de betreffende pakketdienst. Of je nu in Tokio, Miami, New York of Dubai woont, wij zorgen dat de boodschappen uit Holland jouw kant uit komen.

Korting

Maar je kunt ook profiteren van een diversiteit aan kortingen. Als je je aanmeld als klant, krijg je per direct korting op al je toekomstige bestellingen. Bij jouw inschrijving van de nieuwsbrief ontvang je korting en kun je profiteren van periodieke aanbiedingen en staffelprijzen. Als laatste voegen we ook nog eens ons punten spaarsysteem toe, bij elke bestelling krijg je spaarpunten. Via het spaarsysteem kun je vervolgens weer sparen voor kortingen op toekomstige aankopen. Wij weten dat Nederlanders zuinig zijn en graag op de kleintjes letten, daar spelen we graag op in.

Andere voordelen van Real Dutch Food

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst met boodschappen uit Holland, dan kun je altijd veilig betalen binnen onze webwinkel. Betalen gaat gemakkelijk via iDeal, overboeking of internationale overboeking. Wanneer er is betaald pakken wij het boodschappenpakket zorgvuldig en stevig voor je in, zodat de kans op beschadiging aanzienlijk wordt verkleind. Tevens zijn alle producten per stuk te bestellen en profiteert u van scherpe verzend tarieven. We geven zelfs aan hoeveel u nog kunt bij bestellen voordat het verzendtarief wordt verhoogd.

Kortom: Boodschappen uit Holland bestel je bij Real Dutch Food. Hoe gemakkelijk wil je het hebben?

google-site-verification: google0047f61c81a0ec00.html