Nederlands English Chinese

Boer 'n Trots - Oude Kaas

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Boer 'n Trots - Oude Kaas

Merk: Boer 'n Trots
Inhoud: ca 500 gr
585 gr (verzendgewicht)

Deze Boer'n Trots oude kaas heeft een kortst die met karamel is gewassen. Door deze kaas een langdurige rijping te geven krijgt deze kaas een pikante en iets zoete smaak. De Boer'n Trots Oude kaas heeft een structuur van een belegen kaas! Een absolute topper in ons assortiment.

Midden in Twente ligt het dorpje Deurningen. Hier is het waar de kazen van Boer’n Trots gemaakt worden. Boer Herbert streeft naar een zo duurzaam mogelijk voor zijn koeien te zogen. Ben je goed voor de koe, dan is zij goed voor jou, aldus Boer Herbert. Dit proef je, in de melk en in de kazen. Echte Boer’n Trots!

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Excl. BTW: € 14,29 ( Incl. BTW € 15,58 )

Voedingswaarde gemiddeld
per 100 gram

Energie 411 kcal/1720 kJ
Eiwit 26,6 gr
Koolhydraten 0 gr 
Vet absoluut 35,1 gr 
Natrium 887 mg
Calcium 861 mg

Over productinformatie

Bij Real Duth Food doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo up-to-date mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

  • Bij 5 stuks betaalt u: € 13,58
    5% staffelkorting
  • Bij 10 stuks betaalt u: € 12,86
    10% staffelkorting
google-site-verification: google0047f61c81a0ec00.html